Melissa: Sådan får du Kylie Jenner-læber

Melissa: Vi kunne ikke ønske os noget bedre end ham

[iframe src=”http://play.juicyplay.dk/embed?id=427015″ height=”392″ width=”640″]

Melissa og Mikkels søn kom til verden i søndags d. 28. juni, og i går kom de så hjem med lille Mason.

“Han er så nem,” fortæller Melissa til JuicyPlay, da vi fangede hende på telefonen i dag. “Man kunnne ikke ønske sig noget bedre end ham. Han har spist to gange i nat, men ellers har han sovet så sødt.”

I dag har den lille familie været ude og gå tur med barnevognen.

melissa-er-blevet-mor-01

Foto: Privat

Melissa har været forbi sin læge, for at få vanddrivende medicin. “Jeg tog 30 kg på under graviditeten, og de 20 af dem har nok været væske,” fortæller Melissa. “Jeg glæder mig så meget til at få mig krop igen! I dag måtte jeg gå tur i mine hjemmesko.”

Mælkebryster

“Min mælk løb til i nat, men lige nu er der for meget til, at han kan få fat, men vi forsøger at få det til at køre,” fortæller Melissa, som håber, at de kan få amningen til at fungere.

Lang og kompliceret fødsel

“Min fødsel blev sat i gang, men mine veer blev ikke til så meget. Så fik jeg taget vandet, og så tog det lidt til og tilsidst fik jeg vestimulerende drop og så blev det et helvede,” fortæller Melissa og uddyber: “Mit bækken havde sat sig fast, og de forsøgte at tage ham med sugekop, men det gik ikke. Det var en lettelse, da de sagde, at nu måtte vi køre ned til kejsersnit.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melissa: Sådan får du Kylie Jenner-læber