Melissa blog: Er jeg parat til at finde manden?

Melissa: I dag bliver Mason 4 mdr. – hvor blev de af?

I dag den 28/10 bliver Mason 4 mdr. Jeg kan slet ikke forstå, hvor de første måneder er blevet af. Kan bare huske de tanker man har, når man står med sit barn i armen første gang – bliver jeg nu en god mor? Den tanke tror jeg alle mødre har spurgt sig selv om nogen gange.

Jeg ved jeg er en god mor!

Jeg tror det er vigtig som mor at kunne lukke af for alle de råd og kommentar folk kommer med til en, og lytte sin egen mave fornemmelse.

melissa-i-dag-bliver-mason-4-mdr-hvor-blev-de-af-02

Min søn bliver 4 mdr i dag, sidder oprejst i et halv minut allerede, han spiser sin grød så flot – selvom det var første gang han fik grød, se filmen med min lille guldklump. Han ligger flot på maven så synes faktisk han klare det flot og er med i sin udvikling.

[iframe src=”http://play.juicyplay.dk/embed?id=669931″ height=”392″ width=”640″]

Kan nemt lyde som om Mason bare er et engle barn, og nej han kan da også havde sine dage så intet med det. Men vil altid være stolt af min søn og når han kan noget nyt, tror jeg nu alle mødre er, har jeg ikke ret?

Så husk lige meget hvad folk siger og tror de skal spille klog på lyt til dit hjerte og følg det, jeg har lært at så længe min Sundhedsplejske kun siger flotte ting om min søn ved jeg gør det rigtige.

Mason 4 mdr 63 lang og 7015 gram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melissa blog: Er jeg parat til at finde manden?