Melissa: I dag bliver Mason 4 mdr. - hvor blev de af?

Melissa: Underligt at holde jul uden min mor

[iframe src=”http://play.juicyplay.dk/embed?id=687263″ height=”392″ width=”640″]

Melissas jul bliver anderledes i år. Det er første gang, at Melissa skal fejre jul med sin lille søn, Mason, men det er også første gang, at hun skal holde jul uden sin mor. For en måned siden, mistede Melissa nemlig pludseligt sin mor efter en blodprop.

“Det bliver meget underligt at skulle holde uden mor, da hun havde glædet sig så meget til at holde Mason’s første jul,” fortæller Melissa, som dog arbejder på at gøre julen hyggelig alligevel. “Vi har også været ude og fælde juletræ og pyntet rigtig op til jul for at prøve at komme i julehumør,” fortæller hun.

“Vi skal holde jul hos mig og Mason i Randers, hvor min bror kommer og så har vi inviteret min mors kæreste. Så det bliver første år, hvor jeg står for maden og det hele,” fortæller Melissa.

Pakkekalender fra nissen

Melissas mor havde nået at lave en pakkekalender til sit barnebarn, så nu får Mason en gave hver dag i december fra sin mormor.

melissa-underligt-at-holde-jul-uden-min-mor-01melissa-underligt-at-holde-jul-uden-min-mor-02Farvel, mor

Melissas mor var kun 64 år, da hun pludseligt blev ramt af en blodprop i hjernen.

“Jeg stod i Århus og lige havde fået lavet hår, da jeg bliver ringet op af min mors kæreste. Mor var på hospitalet, men der viste de ikke hvad der var galt. Jeg hoppede på toget til Struer og havde intet med til Mason, så jeg måtte købe tøj osv., da vi kom på sygehuset i Holstebro.

De fortæller så, at min mor har fået en blodprop i hjernen og var lam i højre side, men det var som om, at hun kunne fornemme vi var der – også når Mason snakkede inde på stuen. Vi tog hjem onsdag aften, og så gik det bare ned af bakke, så torsdag tog vi igen derud fra om morgenene, og boede i mors hus. Torsdag kl. 23.50 blev jeg ringet op og fik at vide, at hvis hun gik i hjertestop, ville de ikke genoplive hende. Så vi tog derud og var hele natten. (Heldigvis sover Mason igennem, og har han gjort siden han var 4 mdr. gammel.)

Fredag morgen snakkede vi med lægerne. Hun havde igen fået en blodprop i hjernen og var lammet overalt, så de sagde, at der nærmest ikke var noget at leve for.

Vi blev enige om at dele dagen op, så min veninde og jeg var der til middag, så kom min bror og hans ven og så skulle min mors kæreste komme om aftenen. Jeg havde lige lagt mig lidt derhjemme, da jeg bliver ringet op fredag den 13, fordi hun var ved at sove stille ind. Der græd jeg bare helt vildt. Min veninde passede Mason, så vi kunne tage derud for at sige farvel.

Og ja så stod den på begravelse ugen efter. For 15 år siden mistede vi vores far, så var især hårdt at dette kunne ramme så hurtig igen.

Men jeg var glad for, at hun nåede at få dåben med – hun levede nærmest for Mason efter han kom til verden.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melissa: I dag bliver Mason 4 mdr. - hvor blev de af?