Melissa: Underligt at holde jul uden min mor

Melissa: Sådan blev julen uden min mor

I år havde jeg virkelig set frem til juleaften mest fordi det var Mason’s første jul, og min mor havde sådan glædet sig til at se ham pakke gaver ud. Men det var jo desværre ikke sådan det blev.

Men eftersom vi mistede min mor i november, synes jeg faktisk, at vi havde en super god juleaften. Min bror ( Mason’s onkel) og bonus bedstefar (mors kæreste ) holdte juleaften hos mig og Mason i Randers.

Vi startede dagen med at få lavet anden klar og i bad – onkel og Mason hyggede sig mens mor kom i bad og blev færdig, så vi kunne komme i kirke. Det gik så godt. Mason hyggede i starten og ellers sov gennem gudstjenesten. Efter kirke kom vi hjem til et hjem, der duftede dejligt af and, og kl. 16 startede vi med at pakke gaver op – altså Mason pakkede sine op. Og hold op han nød det:) Han fik så mange fine gaver – det var jo helt vildt. Han fik fra min mors veninder – så flot, og ja så af mor og far og onkel og tante og moster Louise og hans små lege kammerater.

Maden blev et hit – de to mænd elskede min mad, så jeg var en stolt mor:) Nytår holdt vi hos min veninde og hendes mand og børn så hyggeligt stille og roligt.

Så ser vi frem til et 2016 med mange nye spændende ting

Om 14 dage bliver han 7 mdr som tiden går.

Jeg savner min mor hver dag, men jeg ved hun er med os.

melissa-sadan-blev-julen-uden-min-mor-03melissa-sadan-blev-julen-uden-min-mor-02melissa-sadan-blev-julen-uden-min-mor-01

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melissa: Underligt at holde jul uden min mor