Melissa: Sådan blev julen uden min mor

Melissa: Min krop før og efter fødslen

[iframe src=”http://play.juicyplay.dk/embed?id=697077″ height=”392″ width=”640″]

Det er for vildt hvad ens krop kan.

Dette blogindlæg er godt nok lidt grænseoverskridende for mig, for det første det med, at man går igennem en lang graviditet og tager 30 kg på er en ting, men så at skulle af med dem igen efter er en anden og sej kamp.

Som de folk, der fulgte mig under min graviditet ved, så var den ikke nem, og jeg lå nærmest i sengen fra dag 1 af, og til sidst fik bækkenløsning og væske i kroppen. Puha, det var hårdt, men ville aldrig være foruden, for hold op en skøn søn vi fik os. Og tænk Mason allerede bliver 7 mdr her den 28/1 – tiden går stærk.

Melissa lige efter fødslen

melissa-foer-og-efter-graviditet-01

Derfor mener jeg også, at det er på tide at vise jer, hvordan min krop ser ud den dag i dag. Folk skriver jamen du har en lækker krop, tak for det, men for mig er det stadig svært, fordi jeg ikke er tilbage i min egen krop endnu og mangler stadig nogen kilo. Og tror kun det er folk der har født eller tabt sig meget, der kan sætte sig ind i det.

Før hen havde jeg ikke problemer med at smide trøjen og gi den gas, nu har jeg det svært bare ved at skulle sove i et rum med andre, for tænk hvis de så ens mave.

Jeg fik kejsersnit jo, så det tog tid, men fik denne belly binder fra babyhome.dk som jeg begyndte at bruge fast her i januar om dagen og sover med den, og må sige den har hjulpet med at få maven til at trække sig ind.

Nu sidder der sikkert folk derude og tænker hvad brokker hun sig over, og igen det er ikke jeres krop, men min og ved hvad jeg ønsker, også derfor jeg er begyndt at spise sundt og træne igen.

Men ved man nok aldrig helt vil få sin krop igen, men så hellere det for ville ikke være foruden min lille søn.

Sådan her ser jeg ud i dag:

melissa-foer-og-efter-graviditet-02

Sådan her så Melissa ud før graviditeten:

melissa-foer-og-efter-graviditet-03melissa-foer-og-efter-graviditet-04

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melissa: Sådan blev julen uden min mor