Melissa: Min krop før og efter fødslen

Melissa: Mason skal da til fastelavn

I denne her weekend har Mason og jeg haft besøg af moster Louise, som Mason bare elsker at være sammen med. Vi tog i fætter BR i Randers for at lave fastelavnsris med ham, for han elsker at være med til sådan nogle forskellige ting. Men så kommer der kommentarer om, at han er for lille og ikke forstår noget. Tror mit svar til det er, at det kommer da helt an på, om barnet viser interesse for det. Mason synes det var hyggeligt, og vi fik også prøvet kostume til næste weekend, hvor de slår katten af tønden for børn fra 0-3 år, så selvfølgelig skal han også være med her.

For mig handler det om at skabe traditioner for Mason, så når han bliver ældre, vil han kunne se, at det er noget, der har fulgt ham siden han var helt lille. Vi fandt dette fine kostume til ham – en lille kat, som er så sød. Jeg glæder mig til at se, hvordan han tager det næste weekend. Men igen der vil altid være folk, som synes det er mærkeligt og for tidligt – fint for dem. Der skal være plads til folks holdninger, men jeg synes det er hyggeligt og så længe han også gør, vil jeg ikke ændre det.

melissa-mason-skal-da-til-fastelavn-01melissa-mason-skal-da-til-fastelavn-06melissa-mason-skal-da-til-fastelavn-04melissa-mason-skal-da-til-fastelavn-03melissa-mason-skal-da-til-fastelavn-02

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melissa: Min krop før og efter fødslen