Melissa: Mason skal da til fastelavn

Melissa: Mason sov på sit eget værelse og jeg savnede ham

De 9 mdr man er gravid føler man – måske lige indtil den sidste måned – går så stærkt. Den sidste måned føles som et år. Men når de så er kommet ud, shit hvor bliver tiden af?

Jeg elsker at følge med i Mason udvikling for hver dag, og se de nye ting han kan og gør. Men føler nu også, at tiden går alt alt for stærkt!

Igår aftens var første gang han sov på sit eget værelse, og shit det var en underlig følelse, han er jo ikke baby længere, men min lille dreng. Men tror nu, at det var godt for ham, for der er ikke larm og uro, som kan forstyrre ham ude fra gaden som er der i mit soveværelse.

melissa-mason-sov-pa-sit-eget-vaerelse-og-jeg-savnede-ham-01

Foto: Privat

Jeg må sige, at det er hårdt ikke skulle putte med sin lille mus, men er nu en super stolt mor. Jeg var inde to gange lige at give ham sutten, og ellers kom jeg ind til en super glad dreng, der lå med det største smil på læben da jeg så ned til ham. 🙂

Tænk at man kan være så heldig at kunne kalde sig mor. Det er det største navn man kan få tildelt sig.

Jeg har altid sagt, at han skulle sove hos mig i lang tid, men jeg kan mærke, at det her er det rigtige for ham, for han er mere frisk og glad om morgen efter en nat uden alt for meget uro. Og nu elsker han at sove på sit værelse og sov også en fin formiddagslur.

Jeg håber ikke den sidste tid på barsel går alt for stærkt, for elsker at være sammen med min søn hverdag, men det bliver godt for ham at komme ud.

melissa-mason-sov-pa-sit-eget-vaerelse-og-jeg-savnede-ham-03

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melissa: Mason skal da til fastelavn