Melissa: Mason sov på sit eget værelse og jeg savnede ham

Se Masons søde fastelavns-kostume

Vi var i dag inde i Bruuns Galleri i Århus, hvor de afholdte fastelavn for de små i alderen 0-3 år, og selvfølgelig skulle Mason også deltage.

Derfor var vi alle afsted med ham; mor, far og moster Louise. Vi havde fundet katte-kostumet i fætter BR sidste weekend, hvor mor og moster var med ham nede for at lave fastelavnsris.

Mason synes det var hyggeligt, men vi måtte lige vente to omgange, da han begyndte at blive lidt bange og græd, så det ikke blev en dårlig oplevelse for ham at slå katten af tønden.

Og selvfølgelig skulle vi alle sammen hjælpe ham med at slå.

Først mor, så far og så moster – der blev skiftet et par gange, men så da far og Mason skulle prøve sammen efter noget tid skete det, at Mason blev kattedronning! Hvor fedt er det ikke, første fastelavn og så får han krone på:)

Godt nok fik han en del hjælp fra sin far, men det er da lige meget

Vi alle hyggede os og Mason nød dagen. Og vi skal helt sikkert afsted sammen næste år igen.

Og så må vi se, hvad han skal være der.

se-masons-sode-fastelavns-kostume-09se-masons-sode-fastelavns-kostume-08se-masons-sode-fastelavns-kostume-07se-masons-sode-fastelavns-kostume-06se-masons-sode-fastelavns-kostume-05se-masons-sode-fastelavns-kostume-04se-masons-sode-fastelavns-kostume-03se-masons-sode-fastelavns-kostume-02se-masons-sode-fastelavns-kostume-01

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melissa: Mason sov på sit eget værelse og jeg savnede ham