Se Masons søde fastelavns-kostume

Melissa kæmper med løs hud på maven efter sin graviditet: Nu tester hun fedtfrysning

[iframe src=”http://play.juicyplay.dk/embed?id=702507″ height=”392″ width=”640″]

Fedtfrysning!?

(Reklame)

Mange tænker sikkert, hvad er nu det for noget fup du skal prøve? – Og ja, klart man tænker sådan. Men vil sige det er nu 3 dage siden, at jeg var afsted for at besøge bodycool i Højbjerg, og jeg smører min mave hver aften og morgen, og jeg kan godt mærke der sker en masse og den strammes op.

Det er selvfølgelig svært at skulle vente en måned, før man rigtig kan se en forskel, men jeg glæder mig til at vise jer, hvad den siger der.

Hvordan virker det?

Bodycool er hvor man kan få lavet fedtfrysning. Maskinen varmer først 15 min., hvorefter den fryser og afslutter så med 15 minutters varme. Der er kun få af disse maskiner i Danmark, men der er flere klinikker, der også udfører denne behandling, men hvor maskinen kun fryser.’ En behandling tager en time.

Det som sker i kroppen, hvor maskinen sidder er, at den går ind og fryser de fedtdepoter væk, som ligger under huden. Det vil sige, hvis man nu ikke lever så sundt og skulle tage på, så sætter fedtet sig ikke samme sted, da de depoter er “ødelagt”.

Det skal selvfølgelig siges, at dette er ikke en kur! Det kræver altså også, at man selv gør lidt, som at du bruger den skønne creme både morgen og aften som kan købes med hjem. Du skal selvfølgelig også leve sundt og motion skader jo heller ikke forløbets resultat.

Jeg glæder mig til at fortælle om min rejse, når der er gået en mdr og jeg skal have anden behandling.

Der vil selvfølgelig komme billeder osv. efter det færdige forløb. Denne her video er meget grænseoverskridende for mig, da den virkelig viser min hud efter fødslen.

Kan klart anbefalede Louise. Hun er super dygtig, tager tid til at fortælle om tingene, og hvis man er utryk ved det, er hun god til at snakke med en så man falder ned og kan slappe af i det skønne lokale, hvor behandlingen foregår.

melissa-fedtfrysning-01melissa-fedtfrysning-04melissa-fedtfrysning-03melissa-fedtfrysning-02

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se Masons søde fastelavns-kostume