Melissa om Dubai

Melissa med mega tandlæge-skræk

Av Av av

Værste dag i mit liv, troede jeg!

Jeg må nok indrømme jeg desværre har mega meget tandlægeskræk, og derved også undgået tandlægen i 10 år? ja i hørte rigtig ti år.

Jeg fik mit første hul i 9 klasse, og ved ikke hvad det helt præcis gjorde det dengang, at jeg blev bange for tandlægen, men et eller andet var der sket, for jeg blev væk i 10 år.

Jeg børste tænder morgen og aften som alle andre gør, men puha jeg er nervøs og ser allerede de første 10.000 kr på regningen.

Men nu er jeg mor og har et ansvar for min lille guldklump og han skal jo også havde børstet tænder morgen og aften og på et tidspunkt begynder han hos tandlægen, så kan det ikke hjælpe hans mor ikke tør tage med pga tandlægeskræk og sikke et dårligt forbillede, at mor ikke passer på sine egne.

Så i dag blev den store dag, jeg havde fået tid hos en tandlæge i Randers og da vi kom ind begyndte mig hjerte godt nok at banke hurtig – lugten af tandlægen puha.

Jeg fik et stykke papir jeg skulle udfylde som de kunne bruge. Vi havde i god tid, så jeg lige kunne falde lidt ned – tanken om en tandlæge med hvid lang kittel og lys i panden puha.

Men nej. Der kom den sødeste kvinde ud og tog i mod mig og fulgte mig ind, vi snakkede om mig og det med tandlæge besøg før. Efter det tog hun røntgen-billeder af mine tænder og så begyndte hun at tjekke hver eneste tand, puha det føltes som en evighed.

Og så begynder hun at sige en masse til sin kollega, så der lå jeg kunne ikke forstå noget, men heldigvis var der tv i loftet og jeg kunne få mine tanker væk fra rummet og det der skete.

Efter kørte hun mig op, så jeg kunne få lidt vand og så ville hun fortælle mig omkring de ting hun havde fundet?

Jep, hul til mig, havde dog heller ikke forventet andet efter så længe. To huller som hun mente, der skulle laves indenfor fremtiden og 3 mindre begyndende huller, men ellers var hun stolt af mine tænder, der var flotte.

Men ja efter det fik jeg et tilbud med behandlingerne af de 5 huller og pga de var begyndende nogen af det gav hun endda tilbud på 1000kr. Jeg havde allerede set de første 10.000 forsvinde ud af vinduet, men jeg blev overrasket over, at det “kun” var 4200kr for hullerne, bedøvelse, tandrensning og så er det jo ikke slemt, når man får 1800 i tilskud fra Danmark.

Så selvom det er trælse penge at skulle af med, var jeg stolt af mig selv. Jeg overvandt min skræk og har fået den sødeste tandlæge, hvor man følger sig tryg ved at komme hos.

Skal lige siges jeg har været meget heldig – hun sagde selv jeg var kommet lige i rette tid, ellers kunne det måske havde været meget slemmere pga de begyndende huller.

Men er vel ikke den eneste derude der har haft tandlægeskræk og blevet væk fra tandlægen i flere år??

Jeg synes i skal tage chancen.

Når i ringer, så fortæl dem, hvordan det hænger sammen, så de sætter god tid af til en. Uden nogen for for behandling i dag, havde de sat en time af, så jeg ikke bare skulle få en dårlig oplevelse med det igen.

Men er lykkelig over jeg har så “stærke” tænder, at der ikke var sket mere.

melissa-med-mega-tandlaege-skraek-03melissa-med-mega-tandlaege-skraek-02melissa-med-mega-tandlaege-skraek-01

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melissa om Dubai