Melissa: Sådan! Verdens bedste dag

Melissa: Mason er blevet model

Jeg kan nu afsløre for alle mine følgere, der følger Masons og mit liv herinde, at Mason er blevet babymodel hos www.bumpybelly.com, hvor han nu allerede har fået lavet sine første billeder og som kan se online på deres hjemmeside.

Bumpybelly forhandler lige pt, ventetøj og babywear (dog kan man skrive, hvis de størrelser man søger ikke pt er der, da der kommer meget mere.)

Det er super skønne varer, Mason kan se smart ud, men også lege i tøjet, og jeg selv kender kvaliteten fra mit ventetøj, da jeg var gravid.

Ej han er da for lille. 

Der vil altid være folk, der sidder derude og tænker, ej han er kun 9 måneder snart, hvad skal han lave det for.

Det skal lige siges, at alt fotoshoot går efter Mason’s hoved, hvis han er træt eller lige trænger til at lege, så bliver der holdt pause. Så jeg har intet imod, at han laver det, så længe han morer sig og har en god oplevelse og synes det er sjovt – så skal han havde lov. Når han bliver ældre og måske ikke vil, jamen så er jeg ikke en mor, der vil presse ham.

Men I kan se lidt af de fine billeder her, og ellers besøg deres side og se hvad de har af tøj til de små eller måske dig selv og den flotte gravide mave. Jeg kan helt klart anbefale dem, og det er kun søde mennesker, der sidder med det.  Efter at Mason er blevet babymodel der, ved jeg personligt, at det er rare og flinke mennesker, som virkelig kæmper for denne side og for at folk får en super service.

melissa-mason-er-blevet-model-02melissa-mason-er-blevet-model-01

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melissa: Sådan! Verdens bedste dag