Melissa: Mason er blevet model

Melissa: Vi har et godt samarbejde om vores søn

[iframe src=”http://play.juicyplay.dk/embed?id=717393″ height=”392″ width=”640″]

Søndag tog Mikkel og jeg lille Mason med til Jesperhus blomsterpark for at lave en lille “familietur”. Vi synes det er vigtigt, at vi har det godt sammen og kan lave ting sammen med Mason, så han også oplever, at mor og far godt kan ses uden at skændes, selvom de ikke er kærester.

Vi kom derop til middag og Mason hyggede sig så meget med sin far, og han fik set på dyr og leget i sandkassen deroppe.
Efter parken lukkede, tog vi ned til feriecenteret for at se og hygge videre, vi spiste aftensmad der før vi igen kørte hjem mod Randers.
Må sige, at det var en meget træt lille mand, der hurtig faldt i søvn i bilen. Og da vi blev sat af kl. 20.30 og jeg lagde ham i sengen sov han bare. Og hele mandag sov han det meste af dagen.

Det med at være far og mor, når man ikke er sammen, synes jeg ikke er så svært, for hvorfor skal det gå udover ens barn/børn, bare fordi det ikke går mellem mor og far? Jeg synes desværre tit, at jeg ser folk på nettet svine hinanden til og de ikke kan finde ud af at lave ting med deres barn.

Kan da nemt være det bliver mere akavet i starten, hvis en af os finder en kæreste, men de personer, som kommer ind i vores liv, må også forstå, at det er en del af pakken. Man får ike bare en kæreste, men en “bonus” familie, som der kommer i første række. Men altså ikke sagt, at vi skal hænge ud sammen hvergang.

Er I kærester igen?

Håber også der sidder andre læser derude, som har oplevet det med, at mor og far godt kan havde det godt sammen, selvom de ikke er kærester.

Når jeg ligger ting op med Mikkel og jeg, kommer der ofte spørgsmål omkring, om vi sammen igen osv. Som om det er underligt, at man har det godt sammen, hvis man ikke er kærester. Og det synes jeg er mærkeligt. Er det sådan et Danmark vores børn skal vokse op i, at de kun skal høre forældrene skændes hvergang der er samværd? Det er synd. Og man burde tænke på sine børn først og fremmest og gemme alt had til side.

Her er et par billeder fra vores dag:

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melissa: Mason er blevet model