Melissa: Vi har et godt samarbejde om vores søn

Melissa på kirkegården: Jeg har mistet begge mine forældre

Vores far tog sit eget liv og mor blev fjernet herfra pga en blodprop i hjernen.

Mason og jeg kørte til Struer for at besøge mor/mormor på kirkegården, og må inddrømme det var en smule hårdt.

Det var en meget mærkelig dag, både på godt og ondt.

At stå der med en glad og smilende dreng, som ikke forstår noget af det hele endnu, er hårdt, for han skulle bare vide, hvor meget hans mormor elskede ham og havde set frem til dagen på fredag, hvor det er hans første dag i dagplejen. Men nu kan hun vel se ham oppe fra himlen.

Vi havde købt en fin lille krans til stedet, som skulle pynte på stedet.

Vi havde min mors kæreste med derop for at sige Hej til mor. Og bagefter fik vi lidt frokost inden Mason og jeg skulle mødes med en veninde.

melissa-pa-kirkegarden-jeg-har-mistet-begge-mine-foraeldre-01

Tænker om hverdagen

Hverdag er et spørgsmålstegn for mig, fordi det gik så hurtigt med min mor, og jeg kan slet ikke lade være med at tænke på, om man kunne havde gjort noget, så det ikke var sket. Skulle man havde sagt nu stopper du rygningen, for ud af alt, hvad vi kunne læse os frem til var det nok grunden til det, for mor levede sundt og dyrkede motion hver uge.

Tror måske bare, at tankerne er en blanding af at være ked af det og vred.

Her står man med en lille guldklump, som havde fået en skøn mormor og hun var så glad for ham, og så bliver hun taget fra os.

Det skal lige siges, at i 2000 valgte vores far at tage sit eget liv, og derfor ved vi, hvordan det er at miste en forældre.

Så hvorfor skulle der kun gå 15 år før det skulle det ske igen?

Da vi mistede vores far, gik det op for en, at man skal værdsætte sine forældre højt, selvom de ikke altid er enig med en.

Så please husk at fortæl dine forældre, at I elsker dem hver dag. Jeg er så ked af, at jeg ikke fik sagt det lige dagen inden, hvor jeg snakkede med min mor.

Det har ikke været en nem barndom med de ting. Men de ting har lært mig en masse, og jeg er nok blevet hurtigere voksen end andre, for at skulle “beskytte” mig selv. Og tror også derfor intet kan slå mig ud som sådan, sa jeg har de mennesker i mit liv, som fylder min og Mason’s dag med kærlighed og støtte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melissa: Vi har et godt samarbejde om vores søn