Melissa: Baby-bio-hvadfornoget?

Melissa: En stor dag for Mason

Den 1. April er jo dagen, som er kendt for aprilsnar, men herhjemme var det en meget stor dag, for Mason skulle nemlig starte i dagplejen for første gang og mor var meget spændt på, hvordan han ville tage det – nok mest fordi han er så mor glad.

Men da Mason lige havde fået en time på øjet fra halv 8 til 9 kørte vi derud, og selvfølgelig var hans moster med første dag.

Da vi så kommer derud, begynder han jo allerede at lege med den anden lille dreng, som er derude, og faktisk ikke skænker mor en tanke. Da han blev lidt ked af det, gik der 20 sekunder fra dagplejemoderen trøstede ham, til han var glad igen. Det er ikke alle, der kan gøre det.

Efter en time…

Da klokken var lidt i ti snakkede vi om, at vi gerne måtte blive eller gå en tur – det var op til os selv, men vi blev enig om, at fordi det bare kørte med Mason, tog vi ud indtil de havde spist og så skulle hun skrive en SMS, hvis der var noget.

Vi tager op i storcenteret, og det er en meget mærkelig følelse, at han ikke er med. Nu har han været med over alt i 9 mdr., og nu skal man lære, at han er blevet stor.

Jeg får en SMS, mens vi er deroppe, at Mason var blevet træt af at gynge, og så et billede af ham, hvor han var faldet i søvn

Så blev mit moderhjerte jo helt blødt – sådan at se sin lille dreng hygge sig så meget, at han var blevet træt.

melissa-en-stor-dag-for-mason-02

Lidt i tolv efter de havde spist får jeg en SMS om, at nu var han klar til at komme hjem.

Så vi kører ned og henter ham, jeg får sat ham i autostolen og 3 sekunder efter sover han. Puha, det var hårdt at starte i dagplejen.

Ihh, mon det holder

Jeg er meget spændt på at se, om det forsætter sådan. De siger jo de små vil opleve at få et chok på et tidspunkt, og blive kede af det, fordi det er så stor en omvæltning for dem. Men lad os håbe det forsætter så godt, for gør det så nemt at kunne slappe af, når ens barn har det godt.

Men min store dreng klarede det så fint, og mor var så stolt, så han skulle da havd en gave, fordi det gik så godt. Så en lille flyver, der kunne spille og synge og tre trøjer fik han.

melissa-en-stor-dag-for-mason-03melissa-en-stor-dag-for-mason-05melissa-en-stor-dag-for-mason-04

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melissa: Baby-bio-hvadfornoget?