Melissa: Har du dårlig samvittighed over at aflevere dit barn?

Melissa: Jeg er blevet mere kræsen

Jeg er blevet mere kræsen!

Efter som jeg er blevet mor og måske også tænker over, hvad der påvirker mit barn, er jeg blevet mere kræsen omkring, hvem jeg lukker ind i mit liv.

Man mærker først, hvem der er ens venner når man får børn og dengang man startede med at lave tv.

Jeg synes hurtig man finder ud af, at interessen altid er størst lige i starten, når man har født og de er så søde, når de er små, men efter de bliver ældre, bliver folk bare dårlige til at tage kontakt.

Derfor har jeg nu rigtig ryddet ud i det jeg kalder for “de folk der bare vil snage i ens liv.” Jeg er som sagt en person, der siger min mening, og jeg er en rigtig god veninde, hvis jeg får det samme igen, men jeg må også inddrømme, at jeg gider ikke blive ved med at spørge folk, om vi skal ses og lave ting, hvis man ellers ikke hører fra den med mindre der er spørgsmål omkring dit og dat.

Så nu har jeg ryddet op, og det er ikke noget jeg er ked af, da mange af dem jeg har ryddet ud af, alligevel ikke er folk jeg har kendt igennem mange mange år, så på den måde har det måske også været meget nemt – frem for hvis det var en veninde gennem flere år, så havde den nok gjort ondt.

Jeg vil bare ikke have, at Mason skal vokse op med folk, som kommer en gang og så går der super lang tid, før de igen dukker op.

Og ja nogen tænker nok nu, at jeg er en snob, men det er også helt i orden.

Men min søn skal vokse op med loyalitet og at folk overholder ting.

Det er måske også derfor, at jeg især ikke har travlt med en kæreste. For Mason skal ikke opleve det med at blive svigtet. Han er i den alder nu, hvor han forstår meget, så han skal ikke vokse op med folk man ikke kan regne med.

Jeg føler ikke, at mit liv er mere hårdt nu end det var før Mason kom til verden. Jeg tror, at det med, at man har sådan en stor kærlighed i sin hverdag, gør man hviler i sig selv på en helt ny måde, og derved ikke har travlt med noget som helst.

Bare det med, at man kan pleje sig selv og pleje sit barn, det betyder mere for mig end folk, som alligevel ikke er der.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melissa: Har du dårlig samvittighed over at aflevere dit barn?