Melissa: Familieferie og nyt hår

Melissa: Det er sommer og vi skal være bikiniklar! Hvem er med mig?

Melissa starter på c9 kuren og søger andre, der er klar på at tage udfordringen op med hende.
(Reklame)

Det er sommer og nu skal vi være bikini klar. Hvem er med mig?

Nu er det endelig blevet så godt vejr, at vi kan rende rundt i bikini og sole os, men så kommer alle de krav også til os selv, omkring hvordan vores krop skal se ud.

Derfor har jeg nu taget udfordringen op i 9 dage, hvor jeg fra næste uge vil starte op på c9 kuren for at sætte gang i det hele. Jeg vil i den forbindelse gøre så folk hver dag kan følge mig og se hvordan mit forløb foregår, og om jeg når i mål.

Hvis du er frisk på at starte op sammen med mig, og vi sammen kunne hjælpe hinanden i mål, kunne det være fedt. Så hvis du er frisk på en udfordring sammen med mig og klar til at blive sommerklar, så kontakt mig på Facebook eller Instagram, så du kan få bestilt din pakke hjem, så vi er klar til opstart næste uge. Jeg vil i forbindelse med forløbet have en Facebook gruppe, hvor der vil være rig mulighed for støtte igennem hele forløbet samt efterfølgende.

Så tør du tage min udfordring op og gå sommeren i møde sammen med mig???

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melissa: Familieferie og nyt hår