Melissa: Fra min lille baby til mors store dreng

Melissa: Masons første fødselsdag

[iframe src=”http://play.juicyplay.dk/embed?id=745446″ height=”392″ width=”640″]

Reklame: Ballonerne til Mason er en gave fra festissimoshop

1 års fødselsdag

Wauw – det første år er virkelig gået stærkt, og i weekenden kom den store dag som man vel glæder sig meget til som forældre, da det er ens barns første fødselsdag – og som mange andre var det også en dag jeg havde brugt meget tid på at planlægge for Mason.

Var så heldig at finde nogen fine online butikker, som virkelig havde så mange fine ting til at gøre denne dag speciel. Butikken festissimoshop havde været så søde at levere disse flotte balloner som man kunne pynte med til festen for at skabe en hyggelig stemning i stuen.

Dagen startede kl. 14, hvor gæsterne kom og så pakkede Mason ellers alle hans gaver ud, han fik:

Rutsjebane: bedste, onkel, tante og moster Louise Puslespil og græsslåmaskine: moster Ditte og hendes kæreste Duplo og 100kr af mormors venner Teletobis dvd Carina mors veninde Duplo og rasler og pynte flag af mors tante, kusine og fætter. Puslespil af fætter BR klubben Løbe cykel, kuffert og bobles donut af mor Gå flyvemaskine og græsslåmaskine af far

Mason fik så mange gaver, at han hvis ikke kommer til at mangle noget de næste pr år?

Efter han havde pakket sine gaver op, fik vi spist boller og kage og selvfølgelig havde han fået sin egen lille kage og han var rigtig dygtig til at spise – den ikke noget med at smide på gulvet så det var dejligt, dog skulle han i bad efter.

Efter gæsterne var taget hjem, inviterede hans onkel os på aftensmad på Jensens hvor vi rigtig hyggede og kom i seng kl. 22 så hele søndagen kan man nemt sige Mason nærmest sov dagen væk, og mandag sov mor og Mason også bare på sofaen efter han var blevet hentet i vuggestuen.

Det var helt sikkert en dag som vi vil huske tilbage på, og glæder mig også til at Mason bliver større og kan fortælle ham om hans fødselsdag.

melissa-masons-foerste-foedselsdag-10melissa-masons-foerste-foedselsdag-08melissa-masons-foerste-foedselsdag-06melissa-masons-foerste-foedselsdag-05melissa-masons-foerste-foedselsdag-04melissa-masons-foerste-foedselsdag-03melissa-masons-foerste-foedselsdag-02melissa-masons-foerste-foedselsdag-01melissa-masons-foerste-foedselsdag-11

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melissa: Fra min lille baby til mors store dreng