Video: Se hvordan jeg bor

Av, av – jeg blev valgt fra i Dagens mand

Av av jeg blev valgt fra?
Så blev første afsnit af Dagens mand vist, og hvor er det sjovt at se! Jeg må sige, at jeg sad og var lidt spændt på, hvordan jeg fremstod på tv’et, men jeg er glad for den måde jeg bliver vist på. Desværre kom jeg ikke på date, men vil sige, at jeg tror det var meget godt det blev Trine. Hans venner fortalte efter afsnittet var optaget, at han kun var 24 år, så ville også være “spild” af vores tid.

Jeg ved godt, at det bare er en date, men det er ikke derfor jeg har valgt at deltage i programmet – det var for at se, om der var noget seriøst.
I videoen kan du høre mine tanker omkring Oliver, og hvordan jeg havde det, da jeg stod som en af de sidste to piger.

Hvad tænkte jeg, da jeg stod tilbage med Trine
Jeg tænkte, at det var fedt at stå tilbage som en af de sidste to! Det måtte jo også betyde, at jeg havde gjort et godt indtryk hos Oliver. Men tror også, at en af grundene til, at jeg ikke blev valgt – det snakkede jeg med de andre piger om – det skyldes, at jeg sagde, at jeg havde en søn. Men min søn er en vigtig del af mit liv, så vil ikke skjule overfor en date, at jeg har et barn. Men jeg gad da godt høre, hvad grunden egentlig var, for det ved jeg jo ikke.

[iframe src=”http://play.juicyplay.dk/embed?id=766305″ width=”600px” height=”400px”]

melissaidagensmand2melissaidagensmand

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Se hvordan jeg bor