Mason med 112

Masons første gymnastik aften

Mandag startede Mason til gymnastik sammen med sin veninde, og hold op det var en succes. Han grinede hele timen igennem og havde en fest.

Først sang man en Hej sang i rundkreds, og så skulle hvert barn hente en klud, som vi først skulle gå med, og så når musikken spillede hurtigere, skulle vi løbe rundt og så gøre en masse forskellige ting, når musikken stoppede. Det var så sjovt at se ham løbe og grine hele tiden.

Efter de forskellige lege blev der sat to forskellige baner op, de kunne udforske. Han var så dygtig til at være med og var god til at aflevere tingene, når de var færdig med at blive brugt.

melissamasongym3melissamasongym4

Jeg glæder mig til flere gymnastik timer sammen med ham, det er en dejlig måde at komme ud på med sit barn. Der er børn i alderen 1-5 år, og han nyder at være med.

Hvis ikke jeg kunne se, han syntes det var fedt, ville vi ikke tage til det mere, men efter denne her kæmpe successtart, er det noget, vi begynder fast på og nu får tilmeldt os og betalt for at deltage.

melissamasongym5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mason med 112