Derfor har jeg holdt min graviditet hemmelig så længe

Vind et flot smykke

(Reklame) Jeg har været så heldig at få denne skønne halskæde fra smykkelivet.dk, hvor jeg selv har valgt bogstav i. Jeg har valgt at få lavet to M’er og et hjerte, det ene for Mason og det andet for M……. som er min kommende datters navn.

Lige nu kører jeg en konkurrence om et valgfrit smykke fra smykkelivet. Hør min film, hvor jeg fortæller, hvordan du kan være med og deltage om et smykke til dig selv eller kæresten, en skøn ekstra Valentins gave ???
[iframe src=”http://play.juicyplay.dk/embed?id=812935″ width=”600px” height=”400px”]

Jeg kan klart anbefalede at tage et kig på deres hjemmeside. Det er flotte smykker i lækker lækker design samt kvalitet til en god pris.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor har jeg holdt min graviditet hemmelig så længe