Derfor har jeg valgt en donor

Vinterferien gik ikke som planlagt 😔

Det skulle have været en rigtig hyggelig uge, hvor Mason bare skulle koble fra og blive hørt, men sådan gik det desværre ikke.

For onsdag da jeg skulle hente ham fra vuggestuen, begyndte han at få feber, og jeg havde selv siden mandag været dårlig og lagt i sengen tirsdag og onsdag.

Vi nåede da at hygge med hans bedste i Viborg mandag, hvor jeg var til fotoshoot hos den lille original for at få taget mave billeder? Men da jeg kom hjem, havde jeg det total skidt øv..
Så var det godt, at hans bedste kom og hjalp torsdag, og det virkede også til, at Mason var bedre. Feberen var væk, så vi gik en tur ned på biblioteket for at tegne og hygge.

MM5MM4

Men igen sidst på eftermiddagen gik det helt galt. Hans fødder begyndte at blive blå og han fik hurtig feber igen, så afsted til lægen, det er så virus sagde hun. Ja tak stakkels dreng som allerede havde været syg siden den 3. februar og lige blevet rask og kommet Afsted to dage i vuggestuen, og så er han syg igen. Så resten af tiden blev brugt på hjemme hygge med dynen på sofaen, leg på værelset og besøg af mor kammerater.

Nu må vi håbe, alt det sygdom snart er væk, så han kan blive helt rask igen uden at skulle hoste og være pylret pga. det driller ham.

Men sådan er det, og Mason og jeg har stadig hygget os og er nu klar til at kunne starte igen.

MM2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor har jeg valgt en donor