Jeg er i chok😳

30 år 😳 Hvordan mon jeg har det?

Mange siger, åh Gud ikke 30 år, men slet ikke her. Jeg tror meget hænger sammen med, hvis man er single og ingen børn har som kvinde, men jeg har en skøn dreng og en pige på vej.
Nu mangler jeg manden, men mon ikke han nok skal dukke op, når det rette tidspunkt kommer.

Lørdag den 1. April holdte jeg min 30 års fødselsdag for familien og vennerne. 25 stk blev vi, desværre manglede vi lige 5.

Men hold op en skøn dag. Jeg havde inviteret til brunch hygge på tante Olga, hvor vi startede kl 10.30, hvor der var alt at spise og drikke. Halv 12 blev det tid til middagslur for de små, så de kom ud og sov i det skønne vejr. Kl. 1 gik vi så hjem mod mig, hvor der var kage og kaffe og hygge, inden folk ville hjem igen.
Og det passede med de små sov, så vi kunne gå hjem gennem byen med barnevognen i det skønne vej?

Da de fleste var taget hjem, og jeg skulle “passe” min kusine, tog vi en tur ned på naturcenteret for at nyde vejret, og Mason kunne komme ud, inden vi skulle spise aftensmad.

Mine gaver så skønne? fik:
2500kr
2x 200kr gavekort til babysam
1x350kr gavekort til Randers storecenter
60 min graviditets massage
Ørering fra Mason
Jellycat kanin sutteklud
Blomst
Gavekort 300 kr til Matas

 

Selvfølgelig var det klart mit moderhjerte smeltede, da jeg åbnede Mason’s gave, som han havde været ude og købe med sin mor, og endda selv valgt.?
Hjerte øreringe og fint tegnet på kortet. ?

Så hvorfor gå i panik over et tal, jeg har den skønneste  familie samt gode venner og selvfølgelig min skønne søn,  mere kunne jeg ikke ønske mig.

På selve min fødselsdag, altså den 2. april, hyggede Mason og jeg os bare stille og roligt og sov længe. Om eftermiddagen kom to piger og fejrede mig og så ud og spise sushi til aftensmad – så hyggeligt.?
Fik også et gavekort til Babysam af 200 kr.. Så skønt at have så gode veninder omkring sig.
Sluttede aftenen af med voksentid på sofaen og hygge.

To skønne dage, der bare har stået på fødselsdag for mig??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er i chok😳