Se min skønne kombivogn fra Jollyroom.dk

Den sidste tid inden lillesøster kommer

Nu begynder vi at nærme os dagen, hvor det planlagte kejsersnit skal ske, derfor er det især vigtig for mig at nyde min sidste alene tid med Mason, så ham og jeg også får oplevet lidt inden, han skal til at dele mors opmærksomhed.

Derfor bliver han også hentet tidlig i vuggestuen, så vi kan komme ud og nyde det skønne vejr, se på dyr lege og og grine hjemme.

Har også sagt det er vigtigt, han får en fridag hjemme, så vi alle tre kan hygge os, og jeg bare kan nyde begge børn. Og så nogen gange bare tage ud med Mason alene, så han stadig får mor for sig selv.

Ved ikke om andre har råd til hvordan man stadig husker den store uden lillesøster/bror skal være med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se min skønne kombivogn fra Jollyroom.dk