Sidste jordemoderbesøg

Så ramte jeg uge 38

Sidder og ser tilbage på min graviditet med Mason, og tænker det er vildt, der kan være så stor forskel. Jeg faldt over et billede, hvor jeg præcis er lige langt i uge 38, puha, jeg er virkelig lykkelig for, at denne her gang har jeg haft mulighed for at træne osv. og ikke skulle ligge i sengen fra uge 12.

Men jeg kan mærke, vi er tæt på nu. Jeg sover rigtig dårligt, toilet renderi hele tiden, og så en masse kløen som har gjort jeg igen i næste uge skal have taget nye prøver for at se, om der er noget galdesalte, som er forhøjet. Plus kørt en ctg scanning på hende, bare for at holde øje.

Kan godt mærke, det kommer tæt på nu, og nyder tiden med veninderne.

Hvor vildt er det ikke at tænke på det er sidste børnefri weekend ever, men hvor jeg glæder mig til at få hende ud og have to guldklumper at holde af.

På billederne her kan I se forskellen på dengang jeg var gravid med Mason, og nu hvor jeg er gravid med Mynte. Jeg er i uge 38 på begge billeder!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste jordemoderbesøg