Se alle billederne fra Myntes barnedåb

Melissa: Jeg fatter det ikke

“Det gavner altså ikke dit barn”.

Da jeg blev mor til Mason, var det meget vigtig for mig at komme ud og være social med andre mennesker og babyer, så han lærte omverden at kende. Jeg synes, at det var meget naturlig at gøre – ikke kun for min skyld, men også for hans.

Men nu er jeg godt nok målløs!

Det er som om, at folk der bliver forældre i dag, lukker sig meget inde med deres børn, og at de nærmest ikke tåler at komme ud blandt folk. Jeg personligt forstår ikke, hvordan man kan pakke sit barn så meget ind i vat?

Babyrytmik

Vi er lige startet til babyrytmik sammen med min veninde og hendes søn.

Her er Mynte den yngste på holdet, og jeg hører tit kommentarer om, at min baby ikke er gammel nok!

Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan man kan sige, at et barn ikke er gammel nok – det er da nu, at man skal sørge for, at barnet oplever en masse nye ting og sanser.

Vi er som sagt lige startet til babyrytmik, og det var lige noget Mynte kunne lige, og hold op en træt pige jeg fik med mig bagefter.

Alle de indtryk hun oplevede, og sikke hyggeligt det er.

Farligt emne

Dette er et farligt emne at tage op, for der vil altid sidde forældre derude og forsvare sig ‘jamen mit barn er sensitiv osv’ – og ja, det kan børn være, men hvis du aldrig kommer ud og møder andre babyer, hjælper du heller ikke dit barn. Det tror jeg i hvert fald på.

Jeg synes, at det er synd, at man ændrer sig og lukker sig inde for omverden.

Jeg ved godt, at vi er forskellige som forældre, men er det for ens egen skyld eller babys?

3 kommentarer

 • jessika jensen

  det kan også være svært hvis man har et barn der bare ikke kan holde til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • melissanielsen

   det er rigtig nok, men tror nogen gange det ikke altid er så slemt som folk gør det til, jeg har selv stået med barn med kolik osv. nok mere derfor og står alene med to børn hverdag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Andersen

  Jeg synes det er en god indstilling du har til det

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se alle billederne fra Myntes barnedåb