Ej, kan du godt det med to børn?

Åbent landbrug

Det er vigtigt for mig, at mine børn lærer, hvor mælken og andre fødevarer kommer fra.

Søndag den 17. september var der igen åbent landbrug, så Masons bedstefar kom til Randers, sådan at vi alle kunne komme afsted.

Da vi kommer derud, er der virkelig meget at se til. Først ser vi køerne, og hvordan de malker dem, og hvordan mælken kommer videre ud fra gården. Efter det skulle vi selvfølgelig også se på traktor og lege i halm. Mason hyggede sig virkelig, og syntes, det var spændende at se, hvordan man maler korn til mel og de andre ting, de kunne opleve. Derudover fik lillesøster set en ko for første gang

Jeg synes, at det er vigtigt, at man også lærer sine børn ting allerede i en tidlig alder, så de forstår, hvor tingene kommer fra, og på den her måde bliver det både sjovt, men også spændende at lære ting.

Da vi så var kommet hjem, og de små havde fået middagssøvn, og der var blevet leget, havde bedstefar lovet aftensmad på Mac D Så kæmpe hit.

Er glad for, at der er mennesker i Masons liv, som sørger for, at den lille mand får alt den kærlighed, han også skal – ud over den kærlighed, jeg selvfølgelig også giver ham, samt tryghed.

Har den bedste familie samt venner i vores liv.

Jeg tog en masse billeder i løbet af dagen, som I kan se i videoen her

[iframe src=”http://play.juicyplay.dk/embed?id=875562″ width=”600px” height=”400px”]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ej, kan du godt det med to børn?