Åbent landbrug

Nyt liv til mine øjne

*Reklame* 

[iframe src=”http://play.juicyplay.dk/embed?id=876732″ width=”600px” height=”400px”]

Inde midt i Randers by, nærmere præcist Vestergrave 46, ligger The Beauty Academy – en lille hyggelig beauty klinik, hvor der laves forskellige behandlinger. Tirsdag skulle jeg forbi dem for at få lavet skønne vipper (eyelash exstension).

Jeg blev mødt af en meget venlig dame, som også forklarede godt omkring det med eyelash, før vi rigtig gik igang, og ellers var det bare at lægge sig tilbage i stolen og nyde 2 timers selvforkælelse. Mynte sov bare det hele væk.

Jeg valgte at få lavet rigtig fine “bambi vipper”, da jeg godt kan lide, at man kan se det, samt at man virkelig får volume.
Og jeg er super tilfreds med hendes arbejde. De er super flotte, og jeg kunne gå derfra med flotte vipper.

Jeg elsker virkelig, at man også plejer sig selv, selvom man er blevet mor. For mig er det vigtigt at huske, at alt ikke skal være baby/børne snak. ?

I kan finde steder via dette link: www.thebeautyacademy.dk eller på deres Facebook side.

Inden man forlader stedet, får man desuden en grundig gennemgang omkring, hvordan man plejer sine vipper og hvornår de igen skal fyldes op for at holdes ved lige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åbent landbrug