Nærkontakt på Kanal 4

Body Wrap: Jeg er i gang med udrensning af min krop

(Reklame)

Jeg har fortalt på min snap samt på Instagram, at jeg havde fået ny samarbejdspartner, og nu på tide at præsentere dem. Jeg har nemlig skrevet under på en “kontrakt” med Beautiful Balance Lasershop i Randers. Huset er meget mere, end hvad navnet siger, de fjerner tattoos ja, men laver også alle mulige andre former behandlinger.

Jeg er pt gået igang med et kurforløb, hvor jeg bliver pakket ind i varm ler (body wrpp), som går ind og opstrammer og minimerer ens cm. Det fungerer ved at kroppen udskiller ens affaldsstoffer, og på den måde får man renset helt ud, så den er klar til mine slankebehandlinger, som er det næste, vi går igang med.

Men se med i videoen samt billeder fra stedet. Hende der pakker mig ind i denne flotte indpakning er Lise-Lotte som er medejer af stedet.

Glæder mig til næste uge, hvor jeg igen skal afsted.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nærkontakt på Kanal 4