Body Wrap: Jeg er i gang med udrensning af min krop

Masons første tur i biografen

Min dreng er blevet så stor ?

Det er helt vildt, hvad der sker på 2 år. Har sådan en stor dreng, som man nu rigtig kan tage med i biografen, så derfor tog vi en mor/søn tur torsdag, hvor lillesøster blev passet af min kammerat igennem 14 år, så Mason virkelig kunne få alt min opmærksomhed.

Vi skulle ind og se “Sikke et cirkus”, og vi havde snakket om hele ugen, at nu skulle vi ind og se film og lillesøster skulle passes.

Torsdag tog vi så cyklen op i biffen og kom i god tid så han kunne se de forskellige ting der var sat op til børn i ferien derinde samt vi også skulle have popcorn jo ?

Da vi kom ned i salen sad vi og snakkede om de forskellige tegneseriefigurer der blev vist indtil filmen startede, og så begyndte filmen ellers.

Har den mest dygtige 2-årige dreng! Han sad bare helt stille og nød filmen og sagde mussestille, hvis der var en sjov klovn eller et dyr. Og 1,5 time efter gik en meget glad dreng ud fra biffen.

Men han sov også bare godt til middag efter.

Det var første gang Mynte skulle passes og de 5 timer var bare gået godt. Hun var vågen to timer fik grød og ellers sov resten af tiden, så en kammerat der sagde ?sover de virkelig så meget? ???

Selvfølgelig havde jeg savnet hende, men nød 100% alene tiden med Mason, og er også aftalt, at det burde blive lavet noget oftere, så han igen får tid med mor alene. Det synes jeg er super vigtig især den tæthed man får med sit barn.

Men en meget stolt mor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Body Wrap: Jeg er i gang med udrensning af min krop