Mynte fejrer at hun er 4 mdr. og sætter konkurrence i gang

Reklame: Jeg har fået lavet den fineste collage til stuen

*Reklame*

Jeg har igen været i kontakt med Illux.dk, som laver de flotteste ting til væggen – bl.a. personlige, grafiske collager.
Jeg fik lavet en collage for nogle år siden, men nu var det tid til en ny med børnene og de andre minder, som er kommet til i mellemtiden.

[iframe src=”http://play.juicyplay.dk/embed?id=890207″ width=”600px” height=”400px”]

Jeg gik ind på Illux? hjemmeside og valgte den størrelse og printtype, der var passende for mig. Valget faldt på 120 x 90 cm. på lærred. Så gik jeg i gang med at udvælge billeder, finde tekst og de rette farvetoner. Herefter tog deres designer sig af opgaven, og få dage efter fik jeg et eksempel på, hvordan den kunne se ud.
Efter en god dialog med designeren blev designet af collagen præcist, som jeg ønskede, og så gik de i gang med at printe og indramme den. En lille uges tid senere stod den færdige collage på min adresse – så super hurtig levering samt søde mennesker, der sidder og hjælper én.

De printer på næsten alt. Udover lærred printer de også på træ, glas, aluplader, akustikdæmpende plader og tapet, men du kan også få en helt almindelig plakat, så der er noget for enhver smag. Derudover kan størrelsen tilpasses 100% til din væg.

RABAT: 10% rabat på alle produkter med print af eget foto. Gælder ved bestilling inden 19. november 2017.
Rabatkode: melissa10

Du kan finde dem på deres hjemmeside www.illux.dk
Instagram: illuxdk
Og selvfølgelig på Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mynte fejrer at hun er 4 mdr. og sætter konkurrence i gang