Reklame: Jeg har fået lavet den fineste collage til stuen

Nu fryser jeg også andre steder end kun på maven

*Reklame*

Så kom jeg igen et smut forbi Beautiful Balance Lasershop i Randers, hvor jeg igen skulle have en fedtfrysning. Denne her gang blev det prøvet et nyt sted.

Det gode ved at komme hos dem er helt sikkert deres venlighed og åbenhed. De vil med glæde gerne hygge med ens barn lidt, og har altid tid til en lille snak, mens man bliver behandlet. Lige nu, til dem der bor i Randers, er det nye værdihæfte kommet ud, og der kan du også finde tilbud ned til Beautiful Balance Lasershop og spare penge på nogle behandlinger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reklame: Jeg har fået lavet den fineste collage til stuen